Tracte personalitzat a cadascun dels nostres clients.

Tot i passar els anys, Jardineria Rafí ha evolucionat formant-se i especialitzant-se en el tema de gestoria de plagues, poda d’alçada, poda de palmeres, tractament palmeres, PRL, ... , al mateix temps no ha perdut la seva essència que fa anys ens avala.

Seguim donant un tracte 100% personalitzat a cadascun del nostres clients, particulars, ajuntaments, comunitats de veïns i empreses, garantint-los un molt bon servei de manteniment de jardins, disseny i creació de jardins nous, tractaments fitosanitaris, poda,..

Manteniment, podes i tractaments a particulars, empreses i ajuntaments

Disseny i realització de jardins

Poda i tractament de palmeres

Especialitzats en poda d’alçada

Empresa registrada al ROPCAT.

Aquí l’assessorarem gratuïtament en tot el relacionat amb el seu jardí i oferint un servei a domicili per particulars i empreses exclusiu per als nostres clients.

Manteniment, podes i tractaments a particulars, empreses i ajuntaments

Oferim manteniments tant a particulars, empreses i/o ajuntaments.

Manteniments setmanals, mensuals o trimestrals, a mida per a cada necessitat.

En els manteniments cobrim qualsevol imprevist els 365 dies de l’any en cas d’una urgència, com també el manteniment dels sistemes de reg, ajustant-t’ho a necessitats segons l’època de l’any.

O sinó, oferim els nostres serveis de manera puntual, a l’època de poda, retallar tanques d’arbusts, ressembrar i/o replantar gespa,...

Disseny i realització de jardins

En el cas de partir de 0, prenem les mides del jardí i et presentem diferents propostes i pressupost perquè es pugui escollir el que més encaixi.

Dissenyem i muntem sistemes de reg, tant d’aspersió com goteig.

Tenim tots els serveis, paleta, electricista, transport de material, retirada de runa,.. t’ho gestionem tot sense cap tipus de problema.

Poda i tractament de palmeres.

Aquests darrers anys una part de la nostra feina l’hem centrat en portar el seguiment de la plaga del morrut de les palmeres, tant en empreses, particulars i ajuntaments on ja portem el manteniment, com de manera única i puntual.

Fem els tractaments i entreguem la fulla de registre a cada client tal i com estipula la normativa.

Especialitzats en poda d’alçada

Fem poda de palmeres de tota les alçades i mides.

Realitzem podes d’alçada de pins, arbres,... Tallem branques que suposen un risc per vivendes, cables,.. Retirem tota la rama amb camió-pop o la trossegem i la deixem a casa del client.

Login

Contraseña perdida?