Vine a veure’ns, estarem encantats d'atendre els vostres dubtes i/o necessitats

És el lloc físic on podràs trobar-nos. Aquí us assessorarem personalment sobre qualsevol dubte que pogueu tenir sobre jardineria, plantes arbres, tractaments fitosanitaris,..
Fem servei a domicili per els nostres clients a més de trobar un ampli ventall de productes i serveis:

01

Plantes, arbust i arbres d’exterior

Plantes de temporada com poden ser begonies, zinies, dimarphoteques,.. a l’estiu; cyclamens, pensaments,... a l’hivern; plantes de tot l’any com kalanchoes, hibiscus, cactus, aromàtiques,..

Portem arbres i arbust per encàrrec amb servei a domicili i amb la possibilitat de plantar-ho. A l’hivern portem arbres fruiters i arbres amb arrel nua.

A la primavera trobareu un ampli ventall de planter d’hort així com tomaqueres, cogombres, enciams, ceba de calçot i patates per sembrar.

Durant tot l’any tenim llavors i bulbs.

02

Plantes d’interior i composicions

Tenim un ampli ventall de plantes d’interior, de tots els colors i mides, per posar a terra o a sobre d’una taula.

Tria un dels nostres recipients o porta’n un de casa, i muntem un centre amb planta o cactus al gust de cadascú, o si es prefereix es pot triar un dels centres que ja tenim fets.

03

Rams i centres amb flor natural

Fem rams i centres amb flor natural per encàrrec.

Els dies assenyalats pots trobar ja diferents propostes preparades o t’ho fem al moment.

Portem rams a domicili i tenim servei per enviar rams a tot el País i part de l’estranger. Consulta el nostre catàleg de preus sense compromís.

També venem flor natural sense elaborar per tal de cadascú es faci els seus propis muntatges.

04

Decoració i regals

Aquests últims anys em apostat per vendre detalls de decoració així com llampares, marcs de fotos, cistells, figures, gerros, capsetes de fusta, gerros de vidre, coixins...

Per complementar la planta podeu triar entre un dels molts maseters que tenim, de fang, de plàstic, esmaltats, pintats,...

La nostra botiga és el lloc indicat per adquirir records del Pla, així com postals, imans, porrons,.. tot marcat amb llocs emblemàtics del nostre poble.

05

Planta i composicions artificials

Disposem d’un ampli ventall en flor artificial, sola o elaborada.

Fem centres de taula amb flor artificials així com a rams pel cementiri. Ens adaptem a qualsevol pressupost i fem rams a mida.

Arreglem centres ja fets o reemplaçament les flors malmeses de centres que ja porten anys.

06

Decoració amb flor natural d’esdeveniments, casaments i convencions

Perquè ens encanta poder formar part d’un esdeveniment tant important com pot ser el dia del teu casament, Jardineria Rafí posa a la vostra disposició un ampli servei de decoració de sales, esglésies, jardins, cases,... decorem cotxes, fem rams de núvia, centres de taula. Servei 100% personalitzat.

També tenim un ampli ventall d’objectes de decoració, plantes naturals i artificials, per tot aquell que vulgui fer un detall a la parella afortunada.

Si ens visites et farem un pressupost sense compromís i veuràs també l’ampli assortit de detalls per donar als vostres convidats.

07

Material i accessoris per jardineria domèstica

Per garantir un servei al 100% disposem d’un assortit de productes fitosanitaris aptes per agricultura domèstica per poder combatre atac de fongs, insectes i altres malalties.

Aquí t’ho subministrarem i l’aconsellarem en tot moment sobre el producte més adient a utilitzar.

Adobs, terres i substrats, eines petites, guants, regadores, tutors ... són altres del utensilis per tenir cura del vostre jardí.

08

Cursos i tallers

En dates senyalades impartim tallers per a tot aquell qui vulgui aprendre a crear composicions, rams i diferents tècniques florals.

El taller de Nadal es el que tenim més consolidat i s’imparteix durant la segona quinzena de desembre, en el qual s’elaboren diferents centres de taula d’estil nadalencs per poder aprofitar durant aquestes festes.

Posa’t en contacte amb nosaltres i t’informarem!

Login

Contraseña perdida?