Decoració Floral per a Noces: Idees i Suggeriments d’Ivette i Celine Jardineria a Valls

Ivette i Celine Jardineria a Valls ofereix una àmplia varietat d’opcions per a la decoració floral de casaments, tant per a cerimònies civils com per a casaments a esglésies. A continuació, us presentem algunes idees i consells per aconseguir una decoració floral impressionant.

Decoració Floral per a Noces Civils

1. Arc de flors

Un arc decorat amb flors és ideal per a la cerimònia civil. Aquest element no només serveix com un teló bell de fons per a la parella, sinó que també marca l’espai de la cerimònia amb un toc de naturalesa i elegància. Pots utilitzar flors fresques per a un look vibrant, flors de seda per a durabilitat o fins i tot flors seques per a un estil rústic i bohemi.
– **Flors recomanades:** Roses, peònies, hortènsies i eucaliptus. Aquestes flors no només són visualment impactants sinó que també tenen una bona durabilitat.

2. Centres de Taula

Centres de taula per a bodes

Centres de taula per a bodes

Els centres de taula són essencials per afegir color i vida a les taules dels convidats. En triar els centres de taula, considera l’estil general del casament i els colors temàtics. Els gerros alts poden afegir un toc d’elegància i dramatisme, mentre que els gerros baixos poden fomentar la conversa entre els convidats.
– Flors recomanades: Lliris, margarides, gerberes i suculentes. Les suculentes afegeixen un toc modern i requereixen poc manteniment.

3. Camí a l’Altar

El camí cap a l’altar és un dels llocs més fotografiats durant la cerimònia. Col·locar pètals de flors al llarg del camí crea un efecte romàntic i de somni. Alternativament, petits tests amb flors als costats poden afegir estructura i color sense ser massa formals.
– Flors recomanades: Roses, clavells i baby’s breath. Aquestes flors són perfectes per crear un camí suau i delicat.

4. Rams per als Convidats

Petits rams o boutonnieres per als convidats clau, com els pares de la parella o els padrins, poden afegir un toc personal i fer que se sentin especials. Aquests detalls es poden coordinar amb els arranjaments florals principals per a una aparença cohesionada.
– Flors recomanades: Lavanda, ranuncles i fresies. Són flors delicades i aromàtiques que afegeixen un toc elegant i fragant.

Decoració Floral per a Església

Decoració floral per a Esglésies

Decoració floral per a Esglésies

1. Decoració de Bancs

Els bancs decorats amb llaços de setí i petits ramells de flors creen un ambient acollidor i festiu a l’església. Aquesta decoració pot ser senzilla però molt efectiva per afegir-hi un toc d’elegància.
– Flors recomanades: Roses miniatura, baby’s breath i fulles d’heura. Aquests elements són perfectes per a decoracions petites i subtils.

2. Altar Principal

L´altar és el punt focal de la cerimònia religiosa. Grans arranjaments florals a l’altar principal poden proporcionar un toc majestuós i solemne, realçant la importància del moment.
– Flors recomanades: Liles, lliris, orquídies i gladiols. Aquestes flors són conegudes per la seva bellesa i impacte visual.

3. Portes de l’Església

Decorar les portes de lesglésia amb arcs o corones florals proporciona una benvinguda càlida i floral als convidats. És una excel·lent manera d’introduir el tema floral des del moment que arriben els convidats.
– Flors recomanades: Margarides, gira-sols i gessamí. Aquestes flors són alegres i perfectes per a una benvinguda vibrant.

4. Finestres i Pilars

Les finestres i pilars de l’església poden decorar-se amb garlandes o rams penjants, afegint-hi un toc de natura a tota l’arquitectura de l’edifici. Això ajuda a integrar el tema floral a tot l’espai.
– Flors recomanades: Heura, glicina i campànules. Són ideals per a decoracions penjants i afegir un toc natural.

Consells Generals per a la Decoració Floral de Noces

– Color Temàtic:

Triar flors que complementin els colors temàtics del teu casament ajuda a crear una aparença cohesiva i harmoniosa. Per exemple, si el teu casament té un tema pastís, opta per flors en tons suaus com roses pàl·lides i peònies.

– Estacionalitat:

Optar per flors de temporada no només assegura que les flors estiguin en el millor moment, sinó que també pot ser més econòmic. Les flors de temporada són generalment més fresques i accessibles.

– Aromes:

Considera les fragàncies de les flors, especialment si són per a interiors. Algunes flors tenen aromes molt fortes que poden resultar aclaparadores en espais tancats. Flors com les roses i el gessamí tenen fragàncies suaus i agradables.

– Sostenibilitat:

Si us preocupa el medi ambient, busqueu floristes que utilitzin pràctiques sostenibles o flors locals. Això no només recolza els productors locals sinó que també redueix la petjada de carboni del teu esdeveniment.

– Pressupost:

Contacta amb Ivette i Celine Jardineria i et farem un pressupost adaptat a les teues necessitats. Ajustar la teva selecció de flors i arranjaments segons el teu pressupost és essencial per planificar un casament amb èxit.

Exemples de Centres de Taula

1. Centres amb Veles

Integrar espelmes amb flors naturals pot crear un ambient romàntic i acollidor. Aquest estil és especialment ideal per a casaments nocturns, ja que les espelmes proporcionen una il·luminació suau i càlida que complementa els arranjaments florals.
– Suggeriment: Utilitza portaespelmes de vidre transparent perquè les espelmes semblin surar entre les flors.

2. Flors Silvestres

Utilitzar flors del camp com margarides i espígol en flascons rústics pot donar un toc encantador i natural a la decoració. Aquest estil és perfecte per a casaments exteriors o amb un tema campestre.
– Suggeriment: Afegeix elements com branquetes de fusta o cintes de jute per reforçar l’estil rústic.

Serveis Oferts per Ivette i Celine Jardineria a Valls

Ivette i Celine Jardineria a Valls ofereix un servei personalitzat per a la decoració floral de casaments, adaptant-se a l’estil i preferències dels nuvis. El seu enfocament combina la bellesa natural amb detalls seleccionats acuradament per crear ambients únics i memorables. Ja sigui un casament civil a l’aire lliure o una cerimònia religiosa en una església, Ivette i Celine poden transformar qualsevol espai en un entorn floral de somni.

Per a més detalls i consultar sobre els seus serveis específics, pots visitar la seva [lloc web](#) o contactar directament amb Ivette i Celine Jardineria a Valls.

Jardineria Rafi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *