Centres de Flors Naturals i Centres de Taula amb Flors

Ivette i Celine Jardineria a Valls ofereix una àmplia gamma de serveis de decoració floral per a casaments i esdeveniments, destacant-se especialment en la creació de centres de taula amb flors naturals. Aquí teniu alguns detalls sobre les seves ofertes i consells per aconseguir una decoració floral impressionant.

Centres de Taula amb Flors Naturals

Centres de taula amb flors naturals

Centres de taula amb flors naturals

Els centres de taula amb flors naturals són una opció perfecta per afegir un toc d’elegància i frescor a qualsevol esdeveniment. Ivette i Celine Jardineria s’especialitza en crear arranjaments florals que combinen estètica i natura, utilitzant una varietat de flors i plantes que poden incloure orquídies, suculentes i plantes tropicals com les bromèlies.

Consells per a Centres de Taula

  1. Selecció de Plantes: Tria flors i plantes que s’adaptin bé a l’entorn i que requereixin poc manteniment. Les suculentes i els cactus són opcions populars per la resistència i el requeriment d’aigua.

   

  1. Composició i Estil: Per a un disseny harmoniós, juga amb diferents alçades i textures. Utilitza plantes més altes al centre i flors més baixes al voltant per crear profunditat. El minimalisme i l’ús de flors silvestres també tenen tendència.

 

  1. Recipients i Accessoris: Selecciona recipients atractius i adequats per a l’estil del teu esdeveniment. Pots afegir elements decoratius com pedres, molsa, o fins i tot miralls per realçar la bellesa dels arranjaments florals.

 

Decoració Floral per a Noces

Ivette i Celine Jardineria ofereix serveis de decoració tant per a casaments civils com religioses. Per a casaments civils, es poden crear decoracions florals més contemporànies i personalitzades, mentre que per a cerimònies a l’església, els arranjaments solen ser més formals i tradicionals. En tots dos casos, es poden incloure arcs florals, garlandes i centres de taula que complementin la temàtica del casament.

Exemples de Centres de Taula

Exemples centres de taula per a bodes

Exemples centres de taula per a bodes

  1. Centres amb Espelmes: Integrar espelmes amb flors naturals per crear un ambient romàntic i acollidor. Aquest estil és ideal per a casaments nocturns.
  1. Flors Silvestres: Utilitzar flors del camp com margarides i lavanda en flascons rústics pot donar un toc encantador i natural a la decoració.

 

Contacte i Més Informació

Amb l’experiència d’Ivette i Celine Jardineria, podeu assegurar que cada detall floral del vostre esdeveniment serà cuidat amb cura, oferint una decoració que no només és visualment atractiva, sinó també memorable per a tots els assistents.

Per a més detalls i per veure exemples de la seva feina, pots visitar la seva [lloc web](#) o contactar-los directament a la seva botiga a Valls.

Jardineria Rafi

Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *