• Carretera del Pla, 285, 43800 Valls, Tarragona
  • Botiga / Floristeria: 613 448 702 | Jardineria: 653939887 i 619791547
+ 30 anys d'experiència
+ 30 anys d'experiència
imge

Sobre la nostra empresa

Podem crear un entorn que va més enllà de la vostra imaginació.

El nostre equip de paisatgisme fa més de 24 anys que ofereix paisatges excepcionals i respectuosos amb el medi ambient. La nostra atenció al detall, servei al client i estàndard verd a la nostra empresa.

Amb el nostre ampli i experimentat equip, Ivette i Celine Jardineria ofereix una solució completa que inclou la construcció de jardins i paisatges.

Celine Rafí Jardinera, dependenta i feines d'administració i direcció

``Empresa de jardineria i disseny paisatgístic guardonat durant més de 30 anys.``

Celine Rafí Jardinera, dependenta i feines d'administració i direcció
 Ivette Alzuria Jardinera, dependenta i feines d'administració i direcció

Una solució completa que inclou la construcció de jardins i paisatges

Ivette Alzuria Jardinera, dependenta i feines d'administració i direcció

La nostra missió és crear jardins que no només embelleixen l'entorn, sinó que també satisfan les necessitats i els desitjos dels nostres clients. Ens dediquem a dissenyar i construir espais verds personalitzats, on cada detall es cuida meticulosament per reflectir la visió única dels qui confien en nosaltres. Amb un enfocament en la sostenibilitat i la innovació, treballem per transformar qualsevol espai en un oasi de tranquil·litat i bellesa, assegurant que cada client experimenti la felicitat i el benestar que només un jardí ben planificat pot oferir.

La nostra visió és ser líders en la creació despais verds que transformin vides i comunitats. Aspirem a ser reconeguts per la nostra innovació, sostenibilitat i excel·lència en el disseny i el manteniment de jardins. Ens comprometem a inspirar i educar els nostres clients i la comunitat sobre la importància de la natura i l'impacte positiu que els espais verds ben cuidats poden tenir al nostre benestar i al medi ambient. A través del nostre treball, busquem cultivar no només jardins bonics, sinó també relacions duradores amb els nostres clients, basades en la confiança, la qualitat i la passió compartida per la natura.

A la nostra empresa de jardineria, ens dediquem a oferir serveis de la més alta qualitat, promovent pràctiques sostenibles que respecten el medi ambient. Ens impulsen la innovació i la passió per la natura, sempre escoltant i adaptant-nos a les necessitats dels nostres clients amb una atenció personalitzada. Actuem amb integritat, fomentem el treball en equip i ens comprometem amb la responsabilitat social per contribuir positivament a les nostres comunitats. Aquests valors són l'essència de la nostra missió de crear jardins que embelleixen i enriqueixen la vida de tothom.

Algunes característiques

Raons per escollir Ivette i Celine Jardineria

Equip Expert

Equip de Ivette i Celine Jardineria

El nostre procés

Completa tots els passos amb cura

Preparat per experimentar la diferència de treballar amb nosaltres?